Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pod Sikornikiem

Adres obiektu Pod Sikornikiem 17, 30-216 Kraków
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Aura
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-15 do 2014-07-16
 
 
  

Prześliczna willa, wygodny pokój, wspaniały pies, a przede wszystkim klimatyczna atmosfera tego domu i przemiła Pani Gospodyni. Szczerze polecam!!!


Aura - opinia o obiekcie Pod Sikornikiem
 
Beata i Arek
Dodano: 2011-07-18
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-18
 

Pobyt w Krakowie? tylko "Pod Sikornikiem" Bardzo mili Gospodarze i szalony psiak Ares,porywa nie tylko skarpetki :) Naprawdę polecam wszystkim chcącym zatrzymac sie w pięknym Krakowie.


 
Celina
Dodano: 2010-03-30
 

Polecam, łatwy dojazd do centrum, samochód można zostawić na posesji, mili i sympatyczni właściciele, smaczne śniadania, czysto, i do tego zwariowany przyjazny pies :)) uwaga! porywa skarpetki ;)) pozdrowienia dla Gospodarzy


 
Wiktor
Dodano: 2009-09-17
 

Spędziłem dwie noce po Sikornikiem i... było cudownie. Państwo przemili i przesympatyczni, doradzą we wszystkim jak najlepiej. Jeżeli szukacie dobrego miejsca to polecam w 100%, wcześniej nocowałem w hostelu i teraz wiem, że to był największy błąd. Kwestia śniadań, no cóż niczym królewskie - polecam. Jednym słowem super miejsce - możesz zostawić samochód na posesji, bardzo dobrze się posilisz, odpoczniesz oraz zawsze powita Cię Ares - super pies, super kumpel. Napewno tam wrócę! Pozdrawiam włascicieli.


 
Joanna Więckowska
Dodano: 2009-01-11
 

Polecam wszystkim ten dom. Stoi w spokojnej dzielnicy willowej - z jednej strony zalesione wzgórze - łączy kopiec Kościuszki z Lasem Wolskim, z drugiej - ulica: kilka przystanków i jesteśmy przy Plantach. Byłam tam przez kilka dni w okresie sylwestrowo-noworocznym. Dom jest ładny, czysty i miły. Było tam ciepło - dosłownie, co zimą ważne. Atmosfera jest przyjazna - no i smaczne, elegancko podane śniadania. Pani domu we wszystkim doradzi i pomoże, przemiły labrador pomacha do nas ogonem. Cicho, spokojnie, bardzo przyjemny pokój, w którym było wszystko, czego trzeba, i jeszcze widok z okna na ogród. Możemy być zupełnie samodzielni, mamy klucze od furtki i drzwi wejściowych. Warto tam pomieszkać. Dziękuję za miły pobyt i jeśli będę znowu w Krakowie - to na pewno pod Sikornikiem :)


 
Andrzej Hemperek
Dodano: 2008-09-25
 

Spędziłem "Pod Sikornikiem" kilka niezwykle miłych sierpniowych dni. Przemili gospodarze w domu "z klimatem". Po męczącym dniu z przyjemnością wracałem w to miejsce. Bez wątpienia wrócę tu jeżeli tylko będę w Krakowie. A śniadania....No cóż trzeba spróbować. Pozdrawiam i szczerze polecam.


 
Jan Zajac.
Dodano: 2008-07-17
 

Bardzo dobre miejsce do zamieszkania. Przyjazni gospodarze i pies. Czyste i wygodne miejsce. Poza miastem, a blisko centrum Krakowa. Duzo zieleni i spokoj, a rano mozna sie ucieszyc spiewem ptakow i kukaniem kukulki, czego od dlugich lat nie slyszelismy, a pamietamy z dawnych lat. Sniadania smaczne i produkty swieze. Polecamy innym gosciom, a beda zadowoleni. Mieszkalismy w dwoch innych miastach, miejsce Pod Sikornikiem 17 bylo najlepsze. Zofia i Jan Zajac, Palm Harbor, Floryda, USA.


 
Nowożeńcy
Dodano: 2008-07-09
 

Miła i rodzinna atmosfera. Państwo okazali się pomocni przy sugerowaniu tras po Krakowie, a śniadania rzeczywiście galicyjskie... Serdecznie pozdrawiamy i polecamy!!!


 
MARIA I ZDZ.
Dodano: 2008-07-09
 

Bardzo ładny Pensjonat położony w spokojnej okolicy. Gospodarze nad wyraz gościnni i serdeczni. Śniadania królewskie!


 
Katarzyna i Tomasz
Dodano: 2008-05-28
 

Bardzo miłe miejsce. Dom otoczony ogrodem, wokół zupełnie jak na wsi - zieleń, śpiew ptaków, a to przecież środek Krakowa! Pokoje przyjemnie urządzone. Sympatyczni właściciele oraz uroczy pies :) Śniadanie bardzo obfite i różnorodne. Możliwość zaparkowania auta na posesji. Same atuty, więc gorąco polecamy i może kiedyś jeszcze przyjedziemy :)


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Kraków w przewodniku

5 rzeczy, które musisz zrobić w Krakowie

5 rzeczy, które musisz zrobić w Krakowie

Spośród wielu propozycji wyłoniliśmy pięć, bez których wycieczka do grodu Kraka nie może się obyć.

Najbardziej romantyczne miejsca w Polsce

Najbardziej romantyczne miejsca w Polsce

Gdzie warto zabrać swoją drugą połówkę na rendez-vous? Wiele romantycznych zakątków jest tuż na wyciągnięcie ręki.

Sukiennice

Kraków – co ciekawego w obrębie Rynku?

Każdy turysta odwiedzający Kraków swoje pierwsze kroki kieruje w stronę Rynku Głównego. Oto, czego nie można przegapić, będąc w tej części miasta.

Ogrodzieniec

Szlak Orlich Gniazd i jego perły

Jednym z bardziej malowniczych terenów na obszarze Polski jest ten między Częstochową a Krakowem. Świadczy o tym powstanie Szlaku Orlich Gniazd.

Lost Souls Alley w Krakowie

Realny horror - Lost Souls Alley w Krakowie

Koniecznie uwzględnij Lost Souls Alley w Krakowie w swoich planach, jeśli chcesz na moment przenieść się w świat horroru.

Krakowski Rynek nocą

Noc Muzeów w Krakowie 2016

W nocy z 13 na 14 maja odbędzie się trzynasta edycja krakowskiej Nocy Muzeów. Tegoroczne wydarzenie przebiegać będzie pod hasłem „Odkrywamy nieznane”.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie